meaw..meawww…

lokasi: Sunway piramid…. pertandingan kucing .. terhebat.. xtahu yang mana hebatnya( aku tulis jerperkataan hebat… tu)

ahad aritu tu kita orang gi ler jenjalan kat sunway… agenda gi sunway dari minggu lepas tp sebenarnya bukan nak menyoping target kit org.. tp nak gi beli manik n pi kedai puan rosita yang buat anjuran pertandingan manik.. nak ler tengok kedai n manik yang ada kat situ… asyik dengar adik ipar kata tu cantik ni banyak.. kat sana baju ada tergantung… wah.. teruja lar plak kan..

tp dapat tau dr adik ipar aku.. alamak pn tu buka kelas jahit lar plak.. adoiii aii.. dah melepas ….. tapi dah plan kan… x dpt pi kdai rosita gi.. shoping pun bleh ler… mengisi keboringan di hujung minggu.. dan menunaikan janji oleh babah.. hehe..

sampai2 kat sunway.. ati bertanya2 n berdetik… nape ramai org kat tengah2 ni.. ada sale apa ni… emm.. mata dok liar jer kan cari barang yang dijual.. tp xder lar plak nampaknya… yg ada sangkar.. hehe ohhhh… rupanya ada cat contest… giler ramai peminat kucing kat malaysia ni… korang tengok gambar ni… aku pun peminat jugak.. tp xleh nak bela.. my baby lana kecik lagi… geram sampai nak cubit2 kucing yg ada kat situ rasanya… korang layan lar… sikit jer… just customer yg ada pass jer leh masuk… kita org dok tepi yer larrr….

Advertisements

sambil menyelam… terminum air.. :)

 ni lar keja 2 beranak ahad aritu… hehe… yang si lakinya.. gi kursus.. yang bini n anak nya… dok suka ria.. kat kolam.. hehe.. nak wat camaner… babah yang ajak kan lana.. kan.. hehe but thank to babah… sebab bawa kita org.. n untuk mengumbirakan ati budak kecik yang riuh ni… setelah ditinggalkan 3 minggu… hehe… amik ati lar kononnya.. kita org ni… tp tgk dia seronok kita pun seronok.. dah xingat nak naik dah.. tp kena gak angkut dia balik.. takut kena cough n flu.. dianya lung sensitif sikit… so langkah berjaga-jaga.. n keselamatan.. baik angkut dia balik bila..

nanti kita pegi lagi kan babah… hehe.. luv u all…

31+1=32..part 2

uik .. lamanya x entry kat blog ni… hehe.. kesibukan kerja mengatasi segalanya… wah..wah… cam sibuk sangat lak aku ni..

kalo dulu ada entry 31+1:32 sekarang ni nak entry part 2 plak… ni kisah celebrate bezday en. abang ku ni… ni br sampai umah dr behrang sbb kursus dia dah aturkan program dia… mcam ni.. d gi mandi tu.. malam ni babah ada game bowling esok ada kenduri kawin kat kampung kena tolak pagi2.. jap gi kita gi amik lana.. hah macam tu lar…

akak ko ni lom lopeh hongap eh.. dan kematu vontot ni pun lom ilang lagi dari instun tu hah.. nak camaner.. kan.. apa saja untuk mu… aku lak macam rasa besalah x celebrate bezday dia…  ” babah kita makan kat luar jer lar.. xlarat lar.. lg pun xsempat nak masak” hehe… sebenar eh malas nak masak… mama blanja babah celebrate bezday babah eh… hehe.. ayat yg digunakan untuk mengelakkan memasak… n suksesss… suksessss