Mid Valley Di terjah

apa.. MV diterjah.. sape terjah program tv3 tu ker.. ekeke.. ese lar yg terjah .. sapo lagi.. almaklumlah minggu ni laki xdo.. gi cari harta karun… mudaha mudahan banyak harta den dapat kali ni.. aminn.. sebenar plan nak gi MV berdua ngan miss lana lama dah plan… cuma sebelum ni lom kental jer… kali ni nekad nak bawa miss lana tp dah tipon bodyguard sorang kat kg suruh dtg seremban… ekeke xer lar berdua namanya tu kan… apa da..

sebenarnya hajat ati nak bawa lana naik komuter… almaklumlah asyik naik keta jer.. so ni lar masanya… puas mak dia atur program nak kasi cool…  dalam pemerhatian boleh lar repeat lagi… tp bukan ker mid valley mungkin emmmm…. KLCC.. SOGO..Times Square..atau Lot 10… ekekeke…

Ni lar Journey Miss Lana:

Advertisements

delima oh delima

k kali ni nak entry  pasal pemakanan plak….  korang pernah xmakan buah delima? bez kan tapi leceh.. ada biji tp isi dia dah tu kecik2 pastu xpuas makan,  xmacam buah oren ker kiwi ker.. tp khasiat nya mmg banyak… untuk ibu2 mengandung mmg elok salah satu otak baby jd cerdik… dl masa mgandung xjumpa plak buah delima ni..haishhh….

for d next generation hehe mcm dalam cite omputih lak tag line tu… mesti makan so kita org tanam pokok delima ni… pokok ni kita org beli masa hari peladang tahun lepas.. pokok dia kecik lg masa tu.. lar ni dah besar senang jer jaga pokok ni.. korang tanam n letak baja bila perlu, sirampun kadang2 hehe.. kalo rajin siram lar slalu.. n walla dah kuar bunga… oh jangan lupa korang trim sikit pokok ni..  dia xleh stand alone bukan mcm pokok biasa ………. korang tengoklah pokok delima kita org ni.. hehe baru bunga satu dah riuh kat blog… tp ada aku kisah..

 xcited lebih ni.. baru mengeluarkan for d 1st time.. ni lar hasilnya bl berbudi kepada tanah.. ni nak tunggu pokok manggan cikunan plak… nom nom nom