mr tigger

uh malu rasanya nak buat entry ni… bukan apa barang nya dah dapat lama tapi x buat-buat pun entry ni..

arini rasa macam free sikit.. baju raya pun blom siap untuk di bling2 kan… k ler 1st skali nak ucapkan tq kat mekchu ni.. sebab belikan kita org frezer magnet dari hongkong … ye lar mekchu kan gi hongkong aritu.. walaupun kita org lom kesempatan nak pi.. tp insyallah kita org akan gi jugak tapi kita org nak gi pulau… pulau mana pulau sebang ekekekekeke… sape2 yang tau pulau sebang tu diam2 je lar yer… hehe

eh.. dah dekat sebulan lebih baru nak ucap tq.. apa da..?  eh silap tau… ucapan tq dah di ucap tapi just nak paparkan apa yg dibelikan oleh mekchu.. d nice frezer magnet n mr tigger for my miss lana walaupun xder dalam list pembelian kita org… thank lg skali yer mekchu…

mekchu … tunggukan ganjaran dari mama lana yer atas pemberian mr tigger itu… tungguuuuuuuuuuuuuuu

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Jul 10, 2010 @ 21:37:29

    oh, mr tigger yg hensem itu… ekekeke.. ditujukan khas utk lana dr najmi sbg tanda booking.. hahahaha..

    Balas

  2. lieza78
    Jul 11, 2010 @ 19:03:01

    yer mr tigger hensem tu .. yang cakap menyembur ayaq liur tu.. ekeke.. k najmi tunggu plak dr lana yer untuk booked najmi plak k.. hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: