Chicken Bone.. Bone..Bone

Desaru, Khamis, 6.00 petang

babah arini gi pasar malam eh..’ camtu lar bunyi eh.. masa on d way nak balik sebelum nak amik budak tecit sorang tu kat desar..

biasanya tiap2 khamis ada pasar malam kat area desaru… dah dekat dah umah ibu lana… on d way tu singgahlar.. beli sebarang 1, 2 atau 3 or… 4 or..5 cam banyak jer bunyinya tu… target nak beli memang 1..2 tapi dah sampai pasar malam tu dah xtertarget dah…

laki den pun tanyo.. nak boli apo.. emm beli makanan babah je lar.. biasa lar xdo lain dah … sebatu dia panggil customer eh… lotak..lotak.. habih.. nasi ayam kak lina ler.. apa lagi..

barang dapur ado lagi.. pastu tengok kiri, tengok kanan.. x menarik… pusing blakang lak.. wah ayammm gorenggggggg.. emm.. boli pun sodap ni.. sambil laki den memilih ayam eh… den pi lar kodai ayam goreng tu… mano nak pilih ni… kesudahan eh pilih ni….

rangka ayam.....yang di boli sekor yer... ni gambar amik dari orang lain..

huhu den terliur nak makan rangka ayam… ekekeke… lamo lak xpekena rangka ayam ni… last makan.. masa kat jelebu…

asyik je layan rangka ayam… dipatah-patah dikunyah-kunyah…emmmm dap ehhhh… tapi xleh nak tolan lak… kot jadi macam cite badul yang yusni jaafar tercokik jagung tu…’ baru balik mid’… tengah layan xsedar habih den kojo an.. betapa asyik masyuk makan xsedar… tinggal tulang yo…

sebaik xmakan leher tulang.. kalo x selosai gak

ado sapo teringin ko… hah gi boli .. pastu layannnn… kalo masa rangka tu panas lagi masyukkk

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Ogo 02, 2010 @ 08:08:56

    ini mcm upin ipin gi pasar malam nih.. hahaha.. layan woo gigit2 tulang tuh.. lagik bertulang lagik shiookk

    Balas

  2. lieza78
    Ogo 02, 2010 @ 10:50:25

    mekchu: dah lama xtengok upin ipin..lana dah tengok lain.. ni terpengaruh dengan dia lar ni.. tu yang xsodar gigit..gigit.. sekor ayam dibantai eh.. xtinggal untuk orang lain

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: