tertunai sudah..

jumaat, 16.9.2010, Shah Alam

lama sungguh menyendiri… bukannya xder topik untuk diceritakan tapi.. rasanya jari jemari ni malas sungguh untuk mengedik2 keyboard ni.. sungguh malas aku ni.. haha blogger yang xbrapa nak blogger lar katakan

jumaat lepas… dari rembau terus kita orang gerak ker keyel… deming kata esok gi tengok orang kawin katanya… aku pun k kan jer…

janji 1: keta deming laju jer ke damansara… heran gak.. tanya lagi ‘nak gi mana babah’.. kita gi ikea lar.. yang bestnya mr deming leh kata.. ‘mama nak gi mana arini babah bawa mama ke mana jer.. arini ari mama.. aritu sebelum raya mama kata nak gi ikea kan.. kita gi ikea yer…

hmmm… babah ooi.. duit dah habish nak gi ikea ker… tp beli gak tu.. ekeke

Janji 2:

yang janji ni lagi best.. ni berbulan2 nya sebelum puasa n raya… ‘malam ni kita gi i-city yer’… huh apa lagi xcited ler .. sampai2 umah adik ipar mandi2 makan2 kenyang2 trus gi shah alam.. gayat aku kejap.. gayat2 pun terbang lar duit parking jer RM 10.. tu lom masuk yang lain.. haha nak tengok sangat amik ko liza..

Advertisements