apa kes…

10.10.2010/ Ahad.

adoii… panik.. cuak.. gabra.. lemas.. smuanya ada masa tu..

ni nak habaq mai.. sebelum ni liza pakai cermin mata.. tapi disebabkan dah banyak kali insiden terduduk.. dah orang rabun kan.. alignment cermin saya tu pun lari lar gamaknya.. dah menjadi senget sebelah.. bukan minah senget tau.. sejak dari tu.. kena lar pakai lens.. nak gi betulkan katanya xleh betul.. nak nagis pun ada.. sedih pun ado gak tu..

nak dijadikan citer sabtu malam aritu dah prepared anak beranak nak pakai baju mana gi kenduri kawin rumah ibu si miss lana ni… almaklumlah lana kan dah lama xjumpa ibu dia.. so pakaikan lar dia cantik2..

miss lana dah siap dah.. si mama dia blom siap lagi baru terhegeh2 nak mandi lar.. pastu nak tenyeh mata pakai contact lens lar.. sebelah berjaya ditenyeh tingal sebelah lagi… bila part sebelah jer lagi tiba2 … adoi aiii.. hancus.. punah harapanku..

skali masuk dalam sinki .. bila cari2 xjumpa.. rasanya hidung ni dah cecah kat sinki sebab xjumpa… rupanya dah xder lens tu sebab mengalir bersama air.. dengan hampa pakai lar cermin mata ku yang senget aritu…. sbb stok lens tu jer yg ada….. penat tu setting xmau kasi senget…

buat muka kesian kat mr deming… ” babah mamanya lens jatuh dalam sinki.. stok xder.. lepas kenduri kita gi terminal yer beli lens..”.. ok lar.. yahooooooooooooo……

kenduri mmg meriah.. tapi ati ni dah xkeruan… sebab malu lar ni.. cermin mata ku senget.. takut2 penipuan ku xbleh disembuyikan…

sampai terminal terus jer meluru kat kedai cermin mata yang biasa mr deming pergi.. sampai2 terus tanya sales girl tu.. nak lens.. yg camni camtu camni.. .. tengah menanya.. emm korang tgk lar aksi dua beranak ni… adoiii… xtau ati mama dia tengah risau tahap gaban ni..

peace... aksi muka ganas..

masih mencuba peace dia

xder jerawat der...

mengekpresikan muka di cermin sakti...

tapi yang ni xleh tahan... nak juga test tu...

waaaa…. berkilo-kilo

ni tag line baru… berkilo-kilo.. bukan berbaloi-baloi k..

apo yang berkilo-kilo… hah berat badan den naik.. shape den dah lari..( mmg dah lari lepas beranak aritu pun…) nak maintain.. waaaa punlah susah…

apo yang harus dibuat.. macam mana nak maintain… tolong lah kengkawan… tapi kalo dalam seminggu dah macam ni…

acara murninet 6x sehari... tolong jawab...

BBQ time...

mkn lg.. jamuan raya opis

sabtu malam ada BBQ plak kat kg… camne tu…

habih lar dennnnn