yummy my tummyy

sila tengok yer.. lapar ehh?…

macam sedap??? memang sedap pun.. kedai ni kat langkawi.. masa jenjalan gi langkawi aritu.. agak privacy…. tenang jer.. sungguh menyelerakan disamping perut yang kelaparan… kat bawah ni lar nama kedai tu..

kalo gi langkawi jangan lupa singgah kedai nii… hehe.. terangkat beb..

Advertisements

four seasons resort… alahaiiiii

xmau tulis banyak2.. nikmati lar gambar ni.. beshhh ooooo… kita org nikmati pemandangan jer.. hahahahaha.. terjah oleh liza.. stay ker???… ahaks.. oh tidaaaakkk lom kemampuannnn……….

those yang minat design, achitecture, landskap… tempat yang terbaikkkkkk… jatuh cinta… 5 star.. bling..bling..bling.. banyak lagi benda yg menarik kat hotel ni.. tp dah upload kat fb saya.. hehe harus lor.. upload di FB…

giegilllll….

huh.. ramai plak yang xkuar opis jumaat ni… almaklumlah gaji xdapat lagi kan..bonus pun xdapat gak.. kalo dah dapat kompom korang smua xder.. termasuklah den.. layan je lar.. lagu Maher Zain ni…

ni bukan nak cakap pasal dah gaji ker bonus ker.. ni pasal giegillll ni… bukan kumpulan giegil tau.. ni gigil sejuk.. sejak 2 menjak 3 menjak ni… (cakap nabil yer).. opis ni terover speed kot aircond dia… adoiiii aiii… ni semua buat nak gi minum pg.. mkn thari.. n turun minum petang lama2.. ( pandai lar kan alasan sejuk kat opis tahap beku..haha)..

macam ni lar jadi nya.. dah berbungkus2 den ni hah..

teka mana kaki..mana selipar..mana karpet… hahaha..

mama lana terujaa…

apa yang teruja… hehe… aritu dah dapat bertimbun2 buku dari grollier.. lepas tu otak ni pantas jer.. kalo dapat cop buku ni nama lana bez ni.. dalam erti kata “rubber stamp”

keesokannya mama lana pi lar tempah.. dengan kudrat dan digagahi dengan berjalan kaki dari wisma ker town tu sensorang… haha.. kalo rasa2 ada yang terserempak kat town n jalan compang camping tu buat2 xnampak je lar yer.. sbb mmg slalu..

ni lar kedai yang buat rubber stamp tu.. kedai dia kecik dia dekat area ambank.. bukan ambank kat pasar tu tau

hehe comel kan kotak dia… kalo miss lana nampak mickey dia .. bising dah mulut dia.. gambar, jenis, colour ink dia korang bleh pilih nak yang mana dah ada templete.. tanda2 ikut suka korang.. cuma harga jer berbeza..

hehe tu ler cubaan yang telah dibuat oleh mama lana.. disebabkan mama dia teruja.. mama dia yang rasmi dulu.. nak suruh dia kang.. satu dinding rumah nama dia.. :).. yang saya pilih dalam harga RM 15.. xder lar mahal mana pun.. bleh cop dalam 500 helai.. n bole di refill.. tu yg paling best.. k nak sambung mengecop..

gambar xsempat nak edit.. hehe akibat keterujaannn…