my little trainee…

cuti cuti ni jogging best jugak kan.. lama dah xjogging ni… hehehe.. niat tu mmg ada.. tapi petang tadi lain jadinya..
petang ke taman mainan bersama miss lana.. kalo dah bawa dia kompom xjogging den dooo…
akhirnya dia jer yang exercise.. layan je lar dia.. nyambil-nyambil mama eh.. asah skill….. lamo xnembak hah

1.. 2...3...4... cepat mama followww

tepuk tangan... lagi...lagiiiii.... dan lagiiiii

ni senam lompat katak...plak... ikut semua

cool down jap.. yer...

dan malamnya… jurulatih.. senamrobik n poco-poco keletihan.. .. ekeke..
sobab xdo sapo nak ikut dio…. sampai tertido atas kerusi…
tapi comel..comelll sapo lagi nak pujikan.. mestilah mak eh yang puji.. busuk ko wangi ko..cantik ko xcantik ko.. anak den bucuk2 ni.. grrrrrr geram ngan budak tecit ni tau

Trainee yang keletihan

Advertisements

Opening 2011… haru biru…

hah pagi yang indah… aku rasa arini.. mind dah set nak pakai baju hijau ada manik ngan tudung bertatahkan batu swaroski ko.. kasut 3 inci..n beg… kol 7 dah ready depan umah lengkap berpakaian..almaklumlah nak gi mesyuarat kat hq..pepagi buta.. hehe. KOl 7 lebih pajero dah tercongok kek dopan umah.. trasa diva lar plak.. (perasan lar kan..)..

masuk jer keta.. aik xder radio.. aircond pun xder.. bole tahan lg lar.. perasaan masih ok lagi.. singah jap kat shell yang menghala tol seremban..tuang minyak dulu.. dah habis isi minyak… skali.. keta xleh start.. uwaaaaaaaaaaa… diva duduk kat stesen minyak keta rosak pepagi buter…

tu dia penyelamat yang xdapat nak menyelamatkan keadaan.. akhirnya… datang rescue membawa fortuner.. xder dalam gambar plak..

walaupun duduk tepi longkang stesen minyak.. tetap maintain bergambar… ekeke..

lepas jer habis mesyuarat terus shoot balik semban then ke gemencheh.. kalut lar arini.. ptg deal ngan maj nak gi site gemencheh..
kalo pagi2 takut xsempat.. mana nak pi site pastu nak kena masuk mesy lagik.. nak kena panjat bangunan 4tkt lagi..
oh xsanggup.. dengan hati kental n gagah terus menghala ker gemencheh..
hah ni lar site eh.. site ni dah terang.. korang lom tengok kawasan sebenar..

penah xkorang masuk kawasan kebun kelapa sawit.. jalan tanah merah.. kiri kanan sawit.. depan ada kawasan kilang ayam..
rumah pekerja yang datang dari lombok..
gi site korang mesti pakai suar kan , tshirt or blouse.. flat shoes..
hah diva ni gi masuk site kelapa sawit.. dengan bj kurung hijau tadi yang bermanik..tudung berbatu swaroski.. n kasut tinggi 3 inci..
cuba korang bayangkan jap camner rupo eh..

i’m ok jer.. hehehe mana nak dapat pekerja macam ni..
boss tahun ni den dapek comorlang kan… hahahahaha..(perasan lagi)..
tu lar pembuka tirai tahun ni.. site n mesyuarat 2011..

who’s that girl…..

anak sapo lar ni.. yang beriyo bonar pakai sweater kat shopping the garden ni.. cam bagus eh lak posing eh..

lar anak den rupo eh.. ekeke…

hehe kat the garden nak tgok wayang narnia.. first time bawak budak tecit ni gi tgok wayang.. risau gak kok guling2 deh.. skarang ni dah tau dah kalo nak tgok wayang bila bawa budak kecik ni perlu ada:

a. Makanan secukupnya.. kasi porot eh konyang.. xdo lar kaco mak eh nak tgok wayang..
b. Baju favourite dia.. baju sojuk lar…
c. Air kosong ekeke…

then lopeh tu dia akan lolap dalam wayang bila citer separuh jalan ekekekeke… dah lolap mama n babah dio leh tenang tgok wayang sambil feeling2 mcm tgah bercinta dolu2…..