Opening 2011… haru biru…

hah pagi yang indah… aku rasa arini.. mind dah set nak pakai baju hijau ada manik ngan tudung bertatahkan batu swaroski ko.. kasut 3 inci..n beg… kol 7 dah ready depan umah lengkap berpakaian..almaklumlah nak gi mesyuarat kat hq..pepagi buta.. hehe. KOl 7 lebih pajero dah tercongok kek dopan umah.. trasa diva lar plak.. (perasan lar kan..)..

masuk jer keta.. aik xder radio.. aircond pun xder.. bole tahan lg lar.. perasaan masih ok lagi.. singah jap kat shell yang menghala tol seremban..tuang minyak dulu.. dah habis isi minyak… skali.. keta xleh start.. uwaaaaaaaaaaa… diva duduk kat stesen minyak keta rosak pepagi buter…

tu dia penyelamat yang xdapat nak menyelamatkan keadaan.. akhirnya… datang rescue membawa fortuner.. xder dalam gambar plak..

walaupun duduk tepi longkang stesen minyak.. tetap maintain bergambar… ekeke..

lepas jer habis mesyuarat terus shoot balik semban then ke gemencheh.. kalut lar arini.. ptg deal ngan maj nak gi site gemencheh..
kalo pagi2 takut xsempat.. mana nak pi site pastu nak kena masuk mesy lagik.. nak kena panjat bangunan 4tkt lagi..
oh xsanggup.. dengan hati kental n gagah terus menghala ker gemencheh..
hah ni lar site eh.. site ni dah terang.. korang lom tengok kawasan sebenar..

penah xkorang masuk kawasan kebun kelapa sawit.. jalan tanah merah.. kiri kanan sawit.. depan ada kawasan kilang ayam..
rumah pekerja yang datang dari lombok..
gi site korang mesti pakai suar kan , tshirt or blouse.. flat shoes..
hah diva ni gi masuk site kelapa sawit.. dengan bj kurung hijau tadi yang bermanik..tudung berbatu swaroski.. n kasut tinggi 3 inci..
cuba korang bayangkan jap camner rupo eh..

i’m ok jer.. hehehe mana nak dapat pekerja macam ni..
boss tahun ni den dapek comorlang kan… hahahahaha..(perasan lagi)..
tu lar pembuka tirai tahun ni.. site n mesyuarat 2011..

Advertisements

4 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Jan 06, 2011 @ 13:33:03

    isteri boss kena jaga imej… opss… hahahaha.. kelas ko bertatah berlian masuk ladang kelapa sawit.. sib baik dah terang, kalo tak sekor2 monyet jatuh pengsan.. ahaahaha..

    Balas

  2. lieza78
    Jan 06, 2011 @ 14:28:51

    mekchu… haha… bukan jatuh pengsan tapi mati tercokik.. seb baik abang lombok xkuar masa tu… kalo ado.. abih lar den

    Balas

  3. solekconteng
    Jan 09, 2011 @ 15:33:41

    lorrrr ada jugak lahhh blog kat wordpress kannnnnnnnnn

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: