suke… daring women

korangggg….. suka xtengok citer korea.. syok kan tengok walaupun xtau bahasa dia.. tapi peduli hape yer tak… sebab hero n heroin dia sangat comelll dan jalan citer yang buat kiter leka.. buatkan kita xsabar nak tengok next episod..

skarang ni kita org laki bini dok giler citer korea.. hari tu baru jer habis tengok citer kat 8tv.. he’s beautiful.. sampai kita org panggil laki bini guna bahasa korea..pedulik hape kita org jer yang dengar.. macam2 ayat kuar.. korea lar sangat kan.. tapi citer tu baru jer habis..

lar ni kat astro one hd chanel 393 dok tayang citer ‘daring women’…. .. sesuai ditonton seisi keluarga.. ekeke.. lawak giler citer tu.. sedih pun yer gak… sampai xsabar nak tunggu minggu depan nya.. sampaikan sanggup googlenak tengok episod seterusnya….. berhantu betul citer tu..

kalo korang nak tau citer daring women ni bersiaran ssetiap sabtu dari 9.30 hingga 12.45.. 4jam direct dia siaran.. sebab apa dia bt camtu .. sebabnya episod dia sampai 105 sekarang ni baru episod 34 n ada anak2 dia lagi tu.. cuba korang bayangkan brapa lama mau tunggu.. tu yg xsabar tu… terus google.. nak download tara bleh ma.. aduhhhh terseksa mak

ni lar gambar yang dimaksudkan tu.. antara drama korea yg bez.. sape peminat korea layanlar citer ni….

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Feb 03, 2011 @ 10:58:32

    dah kes parah ni liza oiii… laki binik melayan.. patut lah nmpk mr.deming dah ala-ala winter sonata skit skang nih.. hehehehe… jgn ckp ngan dia.. matik*

    jeles cemana korang boleh ada crita fav nih?

    Balas

  2. lieza78
    Feb 03, 2011 @ 21:26:35

    hehe.. winter sonata.. cuma kulit jer xputih mekchu.. ekeke.. cmane leh ada citer ni.. tgok online mekchu….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: