pressurekah aku…

brapa kali agaknya korang bt pemeriksaan kesihatan?.. jarang-jarang.. kadang-kadang.. sedikit-sedikit.. haha mesti ada yang kata masa nak masuk goment.. n masa mengandung.. biasa lar tu kan.. perkara yang jarang kita bt.. kalo yang slalu tu bagus lerr..

kat wisma negeri ni adalah buat event.. dari ceramah.. senamrobik n pemeriksaan kesihatan oleh SALAM Senawang Speacilist.. murah jerr..

dengar jer.. dah boleh bt pemeriksaan terus turun ngan budak-budak opis.. kalo nak pi check sendiri xder maknanya kat hpital tu.. so apalagi amik lar kesempatan ni kan.. bukan susah pun.. kat dalam bangunan jer.. xbanyak guna tenaga.. hehe

sempat lagi kita orang berposing-posing sambil menunggu turn.. hehe korang pantang nampak kamera kan

ni ler resultnya.. hah xnampak lar plak..

hah bacaan bp n blood sugar den.. bp den naik.. ni sebab bengangkan brader dopan den.. kok nak lanjut pi hpital salam n bt pemeriksaan detail lar bang.. sebaik den xcakap.. tapi dah bercekak pinggang den kat blakang.. (hehe smua eh alasan) tp kandungan gula cantikkkk

hah korang xcaya murah sila tengok resit ni bayaran hanya RM 5 sahaja.. tu sebab ramai yang datang

ingat nak pi senam robik lar petang ni.. tapi nama xbagi.. redahhhhh je larrrrrr … hokeh lar nak sambung kerejaaa lar pulak… cha chi chawwww

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Feb 24, 2011 @ 16:06:58

    tinggi bacaan tuh.. jaga2.. mekchu nye 108/74.. hahahaha.. mmg kaki cepat pengsan pon.. pas tu gula dlm darah 3.7.. nak join erobik, tp mengajar tok ketua pulak.. tgk lieza je kat bawah tu.. eh, instructor lelaki tuh dah kawin lom?? hahahaha..

    Balas

  2. lieza78
    Feb 24, 2011 @ 16:49:31

    mekchu: tu lar pasal.. ni marahkan brader 2orang kat depan liza lar ni.. dah lar berdiri lama.. leh lak tanya macam2 .. citer muka lar.. adoii.. hangin jer.. mekchu training ping pong je lar ptg ni.. pasal instructor dah kawin tu xdapek den nak nolong tapi dia menari tarian salsa.. okeh gak.. hahahaha.. suruh deming blaja tarian salsa lar …

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: