berliburan di Bukit Bintang

rasanya macam dah lama x ker kl.. mencuci mata apa yang patut…. akhir-akhir ni banyak plak programnya…. disebabkan lama xkeluar jenjalan.. sabtu aritu mr deming dengan senang atinya mengajak biniknya jenjalan.. cehhh leh offer diri.. kalo x punya lar susah….

“ma nak gi mana mama.. ahadni.. jb.. kl..’… lastnya binik dia jawab.. kita gi utara sampai selatan nak babahhhhh… hahaha.. hilang akal per aku ni.. dah lar hujung2 bulan nak diajaknya sampai utara n selatan.. . huhuhu ….xterkata mr deming.. lastnya kita gi kl jer lar babah..

dalam kpala otak emmmm… ‘sunway.. ikea.. ikano.. mid valley’.. lastnya mr deming kata apa tau ‘ ma kita gi bukit bintang ehhh’.. wah ni plan sape ni.. (nak tau apa plan dia sebenarnya kat bukit bintang .. .. next saya citer)… tapi i likeeeee jugakkkk… cuci2 mata…

cuci-cuci mata… emmmm memang cuci2 mata sangat lar kita org ni… poket ni pun tercuci jugak… dari satu kedai ke satu kedai… akhirnya terjebak kat… kedai sport.. nak ler menengok kasut akhirnya.. xjumpa yang berkenan.. budak kecik ni jugak yang untung..

emmm see mesti ada barang untuk budak tecit ni... sandle purple ko.. ekekeke

korang tengok.. siap baring

jalan-jalan nampak lak superman n batman adoiiii… terpampang plak sale… haha harus lar kan..

terpampang besar lambang superman ni.. macam lambai2 jerrrr.. gambar faizal tahir pun ada tau

dan yang ni paling best… jauh sangat lar batman ni..

ohhh... batman

last jenjalan di kedai crumpler.. di sini lar saya dapat bezday gift saya… huhu dah lamo idam2.. aritu bukan bezday saya pun.. advance disebabkan mr deming xdo nak celebrate pada haritu..

kebetulan kat main interance pavillion ada promotion marc jacob parfum.. xbeli pun singgah amik gambar jer.. sangat comel

kalo nak gi kedai superman.. n yang mencari beg laptop n camera bag jenis crumpler.. leh pi kat pavillion okehhh… make sure bawa duit banyak sikit.. ekeke jangan macam kt orang cuci2 mata.. poket pun cuci skali…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: