umbai… di alor gajah

lamanya xsembang2 kat blog ni.. bersawang gamaknya.. minggu lepas aktiviti yang paling syiok aku rasa.. nak tau nape.. cer citer (dah agak dah korang mesti cakap mcm tu.. )..

minggu lepas aku stay kampung.. seminggu lamanya.. disebabkan ayahku yang nak operate mata kat melaka.. yelah.. sapa yang xsayang ayah… yang tiada penggantinya kena lar bagi support sikit kan.. so selasa dan rabu dah amik cuti.. mr deming rabu kena gi kursus kat melaka.. so amik keputusan stay kat umah mak jer.. khamis n jumaat ulang alik dari kg ker semban.. (fuhhh bercinta nak bangun pagi2)

aktiviti mmg penuh minggu tu.. dah semua adik beradik berkumpul kan macam nak raya plak rasanya ekekeke.. tapi tu lah paling syiok aku rasa.. horokkkkkkk .. hehe.. lana jangan citer lar.. lagi suka.. sampai skarang nampak budak laki pun dok panggil abangg.. abang.. (teringat sepupu dia lar tu)..

nak jadikan citer.. jumaat malam tu kita org decide g makan kat umbai bila mau disponsor… huhu melompat2 smua nakkkk nakkk.. katanya kol 8 malam.. yelah tunggu aku balik kerja lagi.. kakak balik lagi mr deming lagi.. dan tunggu budak sorang ni habis tuisyen lagi… habis tuisyen kol 10 mlm.. hah amik ko.. perjalanan ke umbai amik masa 2 jam.. kalo bertolak kol 10.. sampai sana kol brapa plak… (tupun kalo sharp kol 10).. last2 decide gi makan kat alor gajah jer.. so umbai tu angin lalu jer lastnya alor gajah.. sebab dah lewat sangat..

ni lar aktiviti kt org kalo adik bradik berkumpul.. makan.. makan lagi… n makan lagiiiii.. hahahahahaha

Lastnya makan kat restoran Naiman.. xjauh dari town alor gajah.. happening lar jugak

ni ler abang saya.. satu satunya abang.. abang ipar ramai lar

ni baru sikit.. oooo

tengok siap bleh lawan wrestling tangan lagi..

ni ler air wajib saya... teh tarik kurang manis.. ekekeke

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: