Sahara… kiter

eemmmm… korang ingat x citer.. ” ni..wah ni plan sape ni.. (nak tau apa plan dia sebenarnya kat bukit bintang .. .. next saya citer)… tapi i likeeeee jugakkkk… cuci2 mata…” kat berliburan di bukit bintang

sebenarnya mr deming ni teringin nak makan nasi arab…. tu lar sebabnya beriya sesangat nak gi bukit bintang.. dia dah survey restoran nasi arab rupanya…. kalo nasi arab kat semban.. ada 2 jer.. yang paling famous kat restoran damsyik…

kalo kat area bukit bintang memang banyak restoran nasi arab… tapi kita orang pilih kat restoran sahara tent… dekat2 dengan area mc donald…

nape kita orang pilih restoran tu dari yang lain…. sebab tempat tu Mantan PM penah makan( Pak Lah kita).. pastu Tengku Mahkota Johor pun makan kat sana… betulll… nape .. xcayer ker.. ada tau dia orang paparkan gambar2 kat dinding restoran dia orang.. tu sebab mr deming pilih tempat tu.. binik n anak ehhh yo kan jer lar.. janji perut ku terisi… ekekekeke

alar lupa nak amik entrance restoran tu.. xper saya bagi cover menu eh… ekekeke

terasa di negara arab jap...

suasana kat dalam kedai tu..

setiap meja ada frame gambar… tapi tempat Pak Lah dah ada orang masa tu..

salah satu meja pemimpin negara luar datang makan kat meja tu...

makanan kat sana bleh tahan regenya.. tapi sedap n banyak…..

antara menu yang ada... mr deming makan 'kozi'

saya makan kabsa chicken...

budak kecik ni menu dia... mc donald.. ekeke..

tu ler rupa makanan mr deming 'kozi' bersama air teh perisa mint

kabsa chicken ni banyak tau nasi dia.. menggunung.. xhabis pun makan.. disyorkan makan untuk dua orang pun xper..

ni menu saya kabsa chicken bersama turkinish coffee.. tapi tekak xleh masuk..

gambar saya bersama miss lana adalah wajib.. di mana2 saje.. huhu

next mahu di terjah oleh saya plak kali ni.. adalah restoran Fullhouse… huhuhuhu.. korea..korea..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: