i hate u mekchuuu @ Suraya mazni

haha… ganas xbunyi nya… apa-apapun dah gelakkan mekchu.. mesti terperanjat beruk si mekchu ni tiba-tiba lak entry aku macam ni… ekeke.. cover mulut yang ternganga tu mekchu orang pandang ni.. hokeh..

nape entry macam ni… sebab dia bezzzzz… ooopss!! jangan lar marah …xder pun kita ni nak mencik mencik mekchu ni.. disebabkan dia nak nama dia terpampang di dada blog ni.. saje letak nama macam tu ..(rasa..rasa ada fan yang marah x mekchu).. ni semua contest yang dia suruh kita join ni.. malas nak entry panjang.. so korang layan kang ada yang menyampah plak..

Apa pandangan korang mengenai seorang gadis ayu yang bernama mekchu?
korang rasa camaner mekchu ni… mekchu ni orang dia lemah lembut.. sopan santun.. cantikkk…(emmm macam pernah ku dengar ayat ni tapi di mana yer…) … ish korang mmg mekchu macam tu lar.. ingat memain ker.. lom pernh dengar mekchu jadi singa.. sebab dia pernah jugak citer kan yang jadi singa bila michah bt hal.. nak jugak tengok camaner rupanya.. ekeke jap..jap bayangkan jap.. hehe tetap ko comel n ayu disamping suara halus mu itu ya mekchu…


Apa yang best@tak best mengenai blog kuning oren ni?

semuanya bezzzzz… hehe saya xreti menilai blog orang ni.. sebab saya pun jarang bukak n tulis blog.. ni pun nak sahut seruan mekchu lama gak xtulis karangan…apa yang penting header sudah bertukar siap ada tema ko.. sokong blog kuning oren ni…

Entry macam mana yang korang suka/layan kat blog mekchu?
entry yang macam mana yer.. semua yang mekchu tulis saya layan jer.. xder yang xlayan.. baca jer kadang-kadang rajin jugak membalas.. yang kesian bila nak selesaikan isu bibik dia.. aduh kesiannnn.

Kenapa korang nak menang voucher RM50 dari Matase Sutera
gila ker xnak menang… mana aci asyik mekchu jer menang n suruh paksa kita klik gambar dia.. kita pun nak jugak tayang n pakai baju Matase Sutera tu.. asyik tengok FB n Blog sambil pikir2 rege dia lepas ker x.. cukup ker x.. nak jugak masuk contest macam mekchu ni.. n suruh n paksa orang klik gambar kita…

ok itu sajer entry saya untuk kali ini.. mana yang baik adalah memang betul mana yang tulisan yang berbaur jealous n hasad dengki hanya tulisan semata-mata tiada tersirat n tersurat yer.. harap maklum…ekekeke

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

  1. mekchu
    Okt 15, 2011 @ 10:13:07

    hehehe.. hetchu too!! hahahahhaa…
    thanks liza.. sudi jugak ko join contest yg hadiahnya tak seberapa tuh.. kenyit2 mata kat fz_bravo pun senang2 bleh dapat baju baru kan.. hehehe…

    thanks again~cop mohor besar~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: