pandan indah- bezday girl n boy

arini dah gi paroi ada MAHA, pasti Terminal ada MATTA, lepas tu gi Pandan Indah.. emm ada bezday girl n boy lar… anak adik ipar ku.. minggu lopeh dah bg tau suruh datang…. akhirnya sampai lar kita org.. ingatkan dah start rupanya lom start lagi… hah ni lar bezday girl n boy nya.. dia org lahir hari n bulan yang sama tau… pandai mak n abah eh rancang… leh mintak petua ni.. hehehe.. yang kakak dah pakai cantik.. siap eye shadow lagi.. n yang adik dah mengantuk plak bezday boy..ni lepas potong kek terus tido.. aiyo ko ni dam..

kol 5 kita orang pun beransur lar… kepada yan sekueluarga… terima kasih banyak2 jemput kita org.. makan pun sedap.. siap tapau lagi.. huhu.. xyah masak malam ni… n to Iqa… sorry makngah xsompek nak boli hadiah yo… nanti makngah bolikan k… tp lambek sikit..

31+1=32..part 2

uik .. lamanya x entry kat blog ni… hehe.. kesibukan kerja mengatasi segalanya… wah..wah… cam sibuk sangat lak aku ni..

kalo dulu ada entry 31+1:32 sekarang ni nak entry part 2 plak… ni kisah celebrate bezday en. abang ku ni… ni br sampai umah dr behrang sbb kursus dia dah aturkan program dia… mcam ni.. d gi mandi tu.. malam ni babah ada game bowling esok ada kenduri kawin kat kampung kena tolak pagi2.. jap gi kita gi amik lana.. hah macam tu lar…

akak ko ni lom lopeh hongap eh.. dan kematu vontot ni pun lom ilang lagi dari instun tu hah.. nak camaner.. kan.. apa saja untuk mu… aku lak macam rasa besalah x celebrate bezday dia…  ” babah kita makan kat luar jer lar.. xlarat lar.. lg pun xsempat nak masak” hehe… sebenar eh malas nak masak… mama blanja babah celebrate bezday babah eh… hehe.. ayat yg digunakan untuk mengelakkan memasak… n suksesss… suksessss

31 + 1= 32 years..

epy..bezday to u.. epy bezday to u.. epy bezday to u…epy bezday to babahhhhhh….. … hehe…   merdu sunguh lar sora den ni… macam cik siti yg sentiasa berkeliaran kat opis aku ni.. bila jumpa makanan merata-rata.. hehe..

rasanya lom terlambat lagi nak entry untuk wish bezday orang penting dalam hidup den ni.. semoga babah dipanjangkan umur dimurahkan rezeki sihat tubuh badan n ceria selalu…

aaaa…aaaa jangan ingat ‘lieza d bling2’  lupa nak wish tau… den dah wish awal2, siap set jam lagi ari tu… tepat kol 12 malam wish babah.. walaupun mata ngantuk ni.. n cuaca yg agak dingin aritu di instun…

hah nape kat instun?.. di pendekkan cite akakkkk ni kena g kursus kat behrang sana sminggu masa bezday babah…

laki ku siap cuti tu.. nak sambut bezday 2 beranak.. disamping nak betulkan keta dia…   waaa….waaaa… jealous tau akak ni… siap beli blueberry cheese kek  tu kat sunway.. nape g sunway pyramid x tunggu mamaaa… nak ikuttt…

untuk nak menjealouskan aku lagi.. dengan kemeriahan n kelazatan kek tu siap mms gambar kat aku… ni ler bukti nya..

tp yg paling bez nya… laki ku nya bezday akakkk yg dapat present hehe… lana pun sama siap bergaya dengan baju baru lagi… muaaaaahhhhhhhzzzzzzzzzzzz kat babah…