blue heaven

biru ni tuan punya orang yang sama dengan baju cokolat… simple tp look nice.. hehe hope tuan punya badan suka lar yerr

hitam atau putih?

hitam putih kehidupan.. tapi mana satu pilihan kita… hanya kita yang mencorak kehidupan kita… sama ada mahukan putih atau pun hitam untuk kehidupan yang bakal kita tempuhi….

entry ni xder kena mengena dengan baju ni…  nanti marah lak si churalliya(suraya) hehe…  baju ni special sikit sebab dah ada design.. just untuk mencantikkan sajer n tambah seri almaklumkah nak di guna pakai untuk wedding (kalo xsalah info) …  apa2 pun semoga menyukai design ini yer su…

new beads on d blog..

nama post mcm pernah dengar kan… tu di ambil sempena nama group new kids on the block… hehe… ubah lar sikit2 kan.. xsesuaiiii plak nak letak entry nama tu… dah tua dah pun hah…

mana lar pegi diaorg smua ni kan… tp bukan kumpulan tu yg nak di interframekan… ni nak interframekan blog yg baru di launching kan oleh a.k.u n l.y.n (my sister in law)… projek ni mmg dah lama kita org nak buat… almaklumlah sorang dok kl sorang dok semban… borak2 pun kat fb jer….. nak jumpa jauh bebenorr..

baby kita org ni namanya d’ beads world…. huh world tu… (mudah mudahan… aminn)… kalo sesaper yang menyukai beads mai lor singgah singgah kat blogs kami… xrugi pun singgah n tengok2… kalo berkenan hello2 kita org ler… hehe… no problem punya…

thats all for entry utk new baby kita org… chaw

sweet cherry

sweet cherry… mesti kita terbayang kek kan… hehe yelar biasa kan kat atas kek tu mesti letak buah cherry xpun strawberry… tp entry aku cherry atas baju.. camaner lar rupanya…

sebenarnya bukan buah ceri yang nak aku citekan tapi… tp beads untuk baju merah ni…. tuan punya baju namanya suraya mazni.. jiran sebelah opis aku ni..jer..  ada citer disebalik baju merah ni..

emm mula2 dpt baju su.. xcited dah tu.. baju pun cantik..    akaks.. mmg suka yg cantik2 ni..hehe.. kain chiffon n then warna merah.. kepala otak ni dok berpikir je corak apa yg sesuai dengan baju mek su ni.. pikir punya pikir dah seminggu baju si su ni x berusik..

tp ada 1 malam tu .. di bawah bulan purnama .. angin sepoi2.. hehe macam filem lar plak..   baru ler dapat idea nak mencorak baju merah ni …. esok nya terus beli manik.. malam tu terus buat…. dah buat2 alamak macam kureng ler plak.. dtg adik iparku yg tengah blaja ngan rosita dia pun bg idea kat aku.. ok ler aku pun buat ….

bl dah siap tu bangga gak dapat menyiapkan cherry ni hehe.. belum pernah buat lagi kat baju sape2 ..lawa gak..(alar2 perasan).. laki aku pun kata lawa.. so sweet cherry mcm gambar ni…..

mekacih ler ler kat adik ipar ku (lin) n my beloved hubby… hehe

gambar setelah di photoshopkan… hehe kasi up sikit

Lagi